Keresőmarketing (SEM - Search Engine Marketing)

Szolgáltatásunkkal hatékonyabbá tesszük weboldalának keresőkbeli megjelenését (Google, Bing), hogy potenciális ügyfelei, vásárlói Önt válasszák a konkurencia helyett.

Keresőmarketing szolgáltatásunk három fő fegyvere kiválóan kiegészíti egymást:

Keresőoptimalizálás (SEO – Search Engine Optimization)

Weboldalának látogatói legegyszerűbben az internetes keresők használatával juthatnak el Önhöz. E lehetőség kiaknázásában segítünk keresőoptimalizálási szolgáltatásunkkal, hogy a megfelelő keresési kifejezésekre előkelő pozícióban szerepeljen és célközönsége látóterébe kerüljön.

Ennek elérése érdekében a következőket végezzük:

Linkmarketing

Online PR tevékenységgel kiépítjük weboldalának internetes megjelenését, hogy a más oldalakat böngésző látogatók is megtalálják Önt. Releváns oldalakon megjelenő szócikkekkel, blogbejegyzésekkel, hozzászólássokkal, és linkkatalógusokban elhelyezett hivatkozásokkal  az Ön weboldalára mutató linkhálózatot hozunk létre, amelyből éveken át profitálhat.

Weboldaloptimalizálás (Onpage SEO)

Weboldalát folyamatosan tartalmi elemzésnek vetjük alá és olyan módosítási javaslatokkal szolgálunk, hogy keresőkbeli megjelenése a lehető legoptimálisabb eredményt érje el.

A weboldal készítést is megtámogatjuk olyan technikai tanácsokkal és megoldásokkal, hogy az a keresőoptimalizálás szempontjából is a leghatékonyabb legyen.

Fizetett hirdetések

Amennyiben még hatékonyabb és gyorsabb eredményt kíván elérni úgy szakértő kézzel levezényeljük hirdetési kampányait. A Google Adwords hirdetési hálózat segítségével nemcsak a Google keresőben jelenhet meg előkelő helyen bármely keresési kifejezésre, hanem más, gondosan kiválasztott weboldalakon is elérheti célközönségét.

Ennek a hirdetési eszköznek a segítségével csak a valódi látogatókért fizet, ami biztosítja, hogy minden befektetett forintja megtérül.  Javaslatokat teszünk a hirdetések szövegére, lebonyolítjuk az adminisztrációt és nyomon követjük a kampányok sikerességét – mindezt az Ön bevonásával úgy, hogy a nap bármely órájában figyelemmel követheti eredményei alakulását.

Közösségi Média Marketing

A keresőmarketing hatékony segítség abban, hogy hogyan találjanak weboldalára. A közösségi média használatával viszont Ön szólíthatja meg célcsoportját. A közösségi oldalak felhasználói információt, tartalmakat és véleményeket osztanak meg egymással. Ideális lehetőség, hogy párbeszédet kezdeményezzen velük.

Közösségi média marketing szolgáltatásunkkal bevezetjük Önt ebbe az interaktív kommunikációs világba. Feltérképezzük célcsoportját, személyes kapcsolatot alakítunk ki és tartunk fent velük, kikérjük véleményüket – és biztos lehet benne, hogy a szolgáltatásával elégedett emberek kézről-kézre adják majd az Ön „névjegyét” saját, személyes ajánlásukkal, amely bármely reklámnál többet ér.

Segítünk abban, hogyan használja a közösségi médiát márkaépítésre, piackutatásra, marketingkampányra és egy új törzsvásárlói kör kialakítására, gondozására.